maandag 19 december 2022

Fijne Feestdagen & Communicatiebijeenkomst

Met deze winterse dagen kan het toekomstige beeld van dNK niet ontbreken! Heb jij door dit winterse beeld ook zin om je schaatsen, sjaal en wanten uit de kast te trekken? Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Daarnaast willen wij jullie uitnodigen voor de aankomende communicatiebijeenkomst op dinsdag 17 januari in Wijkhuis Dreesplein. Aanmelden kan via je account op de website, links in het menu. 

Op dinsdag 17 januari presenteren FSD en Maas Wijkontwikkeling de plannen voor de Nieuwe Kethelpoort (dNK). Wij nodigen jullie hier heel graag voor uit!

Met dNK wordt een nieuwe stadsbuurt gecreëerd die de uitbreidingsbuurt Nieuwland via een groene as verbindt met het historisch hart van Schiedam. Een dynamische, sfeervolle wijk gelegen aan het water, vlak naast Metrostation Parkweg.

Het bestemmingsplan gaat binnenkort ter inzage en daarom nodigen wij jullie graag uit de presentatie van dit plan bij te wonen. Hierbij zullen onder andere Groosman Architecten, Gemeente SchiedamFSD en Maas Wijkontwikkeling aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. 

Tijdens de communicatiebijeenkomst laten wij bij de vier thematafels zien wat wij met de eerdere opmerkingen hebben gedaan en wat het resultaat is voor dNK.

Wij kijken uit naar jullie deelname en wensen jullie alvast fijne feestdagen!

Terug naar overzicht